MET GALA 2019

MET GALA 2019

Milé dámy, dnes Vám znovu prinášame novinky spoza oceánu. Tento týždeň sa totiž v New Yorku konala najväčšia módna udalosť roka MET GALA 2019. Jej význam je porovnateľný s udeľovaním Oscarov vo filmovom priemysle. Je to charitatívne podujatie, na ktoré je vstupné okolo 30 000 dolárov. Každoročne sa ho zúčastňuje veľké množstvo celebrít. Osobne ich vyberá šéfredaktorka módneho časopisu Vogue Anna Wintour. Toto sú tohtoročné highlighty.

 

Lady Gaga

Americká herečka a speváčka zaujala dramatickými cyklaménovými šatami, ktoré si na červenom koberci vyzliekla, aby ukázala čierne šaty, potom znovu ružové a nakoniec ostala pred pohľadmi všetkých zúčastnených v spodnom prádle. Vy sa nemusíte vyzliekať, aby ste zaujali. Ale pozrite sa na túto neobyčajnú koženú kabelku značky CharoGarcia. S jej odvážnym spracovaním a vysokou kvalitou určite spôsobíte vo svojom okolí rozruch ako Lady Gaga.

                           

 

SerenaWilliams

Svetoznáma a úspešná tenistka je pravidelným hosťom tohto podujatia. Tento rok zažiarila v neónovej róbe z dielne Versace. Šaty boli nádherné, ale viete, čo ukrývala pod nimi? Tenisky značky Nike v rovnakom neónovom odtieni! Ponaučenie pre nás? Ak sa cítite pohodlne v športovom štýle, nevzdávajte sa ho! Vo svete módy je toľko kúskov, ktoré môžu byť pohodlné a krásne zároveň. Odporúčame Vám koženú kabelku značky Wojewodzic. Má odopínateľné ramienka, vďaka ktorým ju môžete nosiť aj ako ruksak. Skvelé riešenie!   

             

 

GigiHadid

Momentálne najúspešnejšia svetová topmodelka sa na gala večere objavila v metalickom overale, ktorý dopĺňal extravagantný makeup a pokrývka hlavy. Média opisovali jej zjav ako čistú dokonalosť. Prečo? Lebo my ženy milujeme všetko, čo sa ligoce. Zadovážte si aj vy na slávnostné príležitosti                                                 

 

A naša posledná inšpirácia prichádza v podobe americkej herečky a modelky EllieFanning. Tá nám ukázala aká farba bude jednoznačne dominovať tejto letnej sezóne. Budú to krásne odtiene oranžovej, lososovej a koralovej. Áno, vieme. Jej doplnky sú príliš infantilné, ale jemnú kabelku v týchto odtieňoch zvládneme, však?

                                                  

 

Toto slávnostné podujatie, ktoré je oslavou módy, máme teda za sebou. Vďaka médiám a internetu sa môžeme aj my inšpirovať svetovými hviezdami. Dúfame, že sa vám naše dnešné tipy páčili a prajeme príjemné nakupovanie!

Vaša Juls

 

 

 

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

neviem o nevýhode

Overený zákazník,

Nenasla som nevyhodu tohto obchodu

Overený zákazník,

Tovar mi prišiel rýchlo kvalita výborná

Overený zákazník,

Garancia najvyššej kvality
Vrátenie tovaru do 30 dní od zakúpenia tovaru.
Možnosť platenia kartou
Módna poradňa